neurones Recull de
recursos per a
L'EMPRENEDORIA
SOCIAL A CATALUNYA
logoGeneralitat

logo
Per a rebre assessorament i acompanyament Per obtenir suport
econ˛mic i finanšament
Per ampliar coneixements Per generar sinergies Per compartir espai i equipaments Recerca i altres
Vols formar part del Recull de Recursos per a l'Emprenedoria Social a Catalunya?
GLOSSARI Emprenedoria social Economia social i solidÓria Innovaciˇ social Impacte social Base de la PirÓmide Escalabilitat Capital risc social
 
Us trobeu al web que recull una selecciˇ de recursos al servei de la iniciativa emprenedora social, en el marc del Programa d'Emprenedoria Social a Catalunya.

Hi trobareu una selecciˇ de recursos que actualment a Catalunya estan al servei de l'emprenedoria social. Per bÚ que aquest recull no ha estat exhaustiu, la voluntat ha estat oferir una mostra amplia d'all˛ que avui dia tenen a l'abast les persones i organitzacions que decideixen emprendre socialment per tal de, mÚs enllÓ del quŔ es desenvolupa especÝficament per a persones emprenedores socials, obrir el ventall de recursos que tambÚ els poden ser d'utilitat.

La major part dels recursos seleccionats es desenvolupen a Catalunya, una petita part a tot l'Estat espanyol i una redu´da selecciˇ a nivell mundial.

Esperem que aquest recull sigui de la vostra utilitat i que pugui ampliarşse en breu amb nous i millors recursos al vostre abast.