neurones Recull de
recursos per a
L'EMPRENEDORIA
SOCIAL A CATALUNYA
logoGeneralitat

logo
Per a rebre assessorament i acompanyament Per obtenir suport
econòmic i finançament
Per ampliar coneixements Per generar sinergies Per compartir espai i equipaments Recerca i altres
Vols formar part del Recull de Recursos per a l'Emprenedoria Social a Catalunya?
GLOSSARI Emprenedoria social Economia social i solidària Innovació social Impacte social Base de la Piràmide Escalabilitat Capital risc social
   
Programa Emprèn Social
 • Tipologia
  • Assessorament
  • Finançament
  • Formació
  • Espais
  • Intercanvi
 • Fase de la iniciativa emprenedora
  • Incubació d'idees
  • Creació
  • Creixement i expansió
Sepúlveda 148-150, 08008 Barcelona
935 538 110
emprenedoriasocial@emprenedoriasocial.cat
http://www.emprenedoriasocial.cat/
Què ofereix

El Programa d'Emprenedoria Social a Catalunya té per objectius, en primer lloc posicionar, estendre i dinamitzar l’emprenedoria social en el conjunt de la societat catalana. En segon lloc identificar iniciatives d'emprenedoria social i fer-ne una selecció per acompanyar-les potenciant la seva viabilitat. En darrer lloc, crear un ecosistema que faciliti l'accés a eines i recursos i la interacció entre els diferents actors de l'emprenedoria social.

Com adreçar-s'hi

Cal posar-se en contacte directament amb l'equip tècnic del programa.

Activitat

Durant el 2011, 2012 i 2013, el Programa d'Emprenedoria Social a Catalunya ha acompanyat projectes per a la seva creació i implantació, tot oferint-los formació, tutorització, mentoria i visibilitat pública. Ha elaborat una selecció de recursos que actualment, a Catalunya, estan al servei de l'emprenedoria social. Ha convidat a persones emprenedores socials d''arreu del món a compartir les seves experiències. Ha promogut la generació d'un ecosistema favorable a l'emprenedoria social a Catalunya, tot posant en comú a les entitats i organismes que actualment desenvolupen serveis i recursos per als projectes d''emprenedoria social al nostre país. Així mateix ha desenvolupat actuacions per enfortir l'ecosistema i la visualització de l'emprenedoria social a Catalunya a través de la realització de publicacions i edició de materials, un recull sobre els recursos existents per l'Emprenedoria social, un Mapa dels actors presents així com trobades, seminaris i jornades consolidant un xarxa per l'emprenedoria social a Catalunya.

A qui va adreçat

Persones emprenedores socials en fase de creació de la seva iniciativa, que liderin projectes amb impacte social, innovadors i sostenibles.

Entitats promotores:

Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya
Hi col·laboren: Acció Solidària Contra l'Atur, Alumni de la Universitat de Barcelona, Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, BBVA, Barcelona Activa, CECOT, Departament de Territori i Sostenibilitat i Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, EADA, ESADE, Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, SUARA, LabCoop, IESMED, Ship2B, Fundació Prevent, Fundació PIMEC, Fundació Catalunya - La Pedrera, Fundació Obra Social "la Caixa", Global Lleida, IESE, Diputació de Barcelona, Grup CLADE, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona - Comissionat per la Participació, l'Ocupabilitat i l'Emprenedoria Social, UOC. És un programa co-finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya a través del Fons Social Europeu.