neurones Recull de
recursos per a
L'EMPRENEDORIA
SOCIAL A CATALUNYA
logoGeneralitat

logo
Per a rebre assessorament i acompanyament Per obtenir suport
econòmic i finançament
Per ampliar coneixements Per generar sinergies Per compartir espai i equipaments Recerca i altres
Vols formar part del Recull de Recursos per a l'Emprenedoria Social a Catalunya?
GLOSSARI Emprenedoria social Economia social i solidària Innovació social Impacte social Base de la Piràmide Escalabilitat Capital risc social
   
Rural Activa
 • Tipologia
  • Assessorament
  • Finançament
  • Formació
  • Espais
  • Intercanvi
 • Fase de la iniciativa emprenedora
  • Incubació d'idees
  • Creació
  • Creixement i expansió
Avinguda Prat de la Riba, 27, Altell 1a, 25008 Lleida
973 229 360
info@ruralactiva.net
http://www.ruralactiva.net/
Què ofereix

RuralActiva és una plataforma per acostar a les persones emprenedors rurals tots els recursos i les entitats que els poden oferir informació, serveis i suport per a desenvolupar amb èxit els seus projectes.

Alhora, és un marc de projectes i recerques que es tradueixen en millores de les estratègies i mecanismes de suport a disposició de les iniciatives emprenedores de les comarques rurals.

I sobretot, és un espai per a l’intercanvi d’informació, la interacció i el contacte entre tots aquells agents que volen contribuir al foment de l’emprenedoria rural: administracions, entitats, particulars, grups acadèmics i investigadors, etc.

RuralActiva vol fomentar i posar en valor l’emprenedoria i la creació d’empreses en les zones rurals, perquè contribuirà a millorar la qualitat de vida de la població, dinamitzarà les economies locals i enriquirà el capital humà per al treball en i per la comunitat local.

Com adreçar-s'hi

Cal registrar-se a la plataforma ruralactiva.net

Activitat

RuralActiva té l’objectiu principal de dinamitzar la creació d’empreses en les zones rurals catalanes, a través de l’anàlisi dels principals factors que hi incideixen, de la detecció i estímul de les potencialitats, de posar en valor els agents públics i privats que hi actuen i del foment de sinèrgies entre ells.

En aquest sentit, RuralActiva impulsa l’elaboració de propostes i recomanacions de millora de les estratègies i dels instruments de foment i suport a l’emprenedoria, i dissenya i executa models i plans pilot per a la implementació de nous instruments.

Les accions de RuralActiva abasten àmbits de treball diferents i alhora complementaris, i s’aposta per la integralitat i la transversalitat a l’hora d’abordar el treball pel foment i el suport a la creació d’empreses en entorns rurals.
· Integralitat, perquè es treballen de manera paral•lela diferents aspectes estratègics;
· Transversalitat, en tant que es treballen amb la implicació i de manera conjunta amb els principals agents públics i privats que hi intervenen a través de grups d’experts, plans pilot, etc.

A qui va adreçat

Tota iniciativa d'emprenedroria interessada, centrada i localitzada al mon rural.

Entitats promotores:

Fundació Mon Rural