neurones Recull de
recursos per a
L'EMPRENEDORIA
SOCIAL A CATALUNYA
logoGeneralitat

logo
Per a rebre assessorament i acompanyament Per obtenir suport
econòmic i finançament
Per ampliar coneixements Per generar sinergies Per compartir espai i equipaments Recerca i altres
Vols formar part del Recull de Recursos per a l'Emprenedoria Social a Catalunya?
GLOSSARI Emprenedoria social Economia social i solidària Innovació social Impacte social Base de la Piràmide Escalabilitat Capital risc social
   
Acompanyament a l'emprenedoria social
 • Tipologia
  • Assessorament
  • Finançament
  • Formació
  • Espais
  • Intercanvi
 • Fase de la iniciativa emprenedora
  • Incubació d'idees
  • Creació
  • Creixement i expansió
Què ofereix

En el marc de la promoció de l'emprenedoria social, hi ha diferents empreses privades que treballen per facilitar l'assessorament i acompanyament a persones emprenedores i projectes emprenedors en les seves diferents fases.

Cadascuna d'elles té una especialitat: ideació de projectes d'innovació social, transferències de coneixements i pràctiques d'innovació social en altres cotexts, desenvolupament de negocis inclusius, avaluació d'impacte social dels projectes emprenedors, desenvolupament i millora de la dimensió col·lectiva dels porjectes, desenvolupament de negocis socials en el sector ambiental, etc.

Com adreçar-s'hi

Contactant amb les organitzacions:

Calidoscoop
Coopdemà
Coopintegradors
Invenies
LabCoop
Roots for Sustainability
Sand (EZ-start)
Ship2b (B-Challenge)
Stone Soup Consulting (B-Challenge)
Tandem Social

Activitat

El diferents actors que es recullen aporten diferents formats i nivells d'assessorament i acompanyament. Ofereixen serveis d'acompanyament en la fase de la creació, consolidació, fins la posada en marxa de la iniciativa així com la seva consolidació i millora de la viabilitat.

Cobreixen un ampli ventall que va des de enfortir i concretar l'idea, desenvolupament pla d'empresa, recerca de finançament, assessorament sobre la formula jurídica i assessorament per la consolidació i àmbits específic com l'estratègia, màrqueting, etc.

A qui va adreçat

A persones, nuclis d'emprenedoria, projectes d'emprendoria social en les seves diverses etapes de maduració i/o consolidació. que van des de enfortir i concretar l'idea, desenvolupament del pla d'empresa, recerca de finançament, assessorament sobre la formula juridica i assessorament per a la consolidació i àmbits específic com l'estratègia, marketing, etc.

Entitats promotores:

Calidoscoop, Coopintegradors, LabCoop, Ship2B (B-Ready), Tandem Social