neurones Recull de
recursos per a
L'EMPRENEDORIA
SOCIAL A CATALUNYA
logoGeneralitat

logo
Per a rebre assessorament i acompanyament Per obtenir suport
econòmic i finançament
Per ampliar coneixements Per generar sinergies Per compartir espai i equipaments Recerca i altres
Vols formar part del Recull de Recursos per a l'Emprenedoria Social a Catalunya?
GLOSSARI Emprenedoria social Economia social i solidària Innovació social Impacte social Base de la Piràmide Escalabilitat Capital risc social
   
Línia de suport a l'emprenedoria social
 • Tipologia
  • Assessorament
  • Finançament
  • Formació
  • Espais
  • Intercanvi
 • Fase de la iniciativa emprenedora
  • Incubació d'idees
  • Creació
  • Creixement i expansió
Avinguda Generalitat, 99, Centre d'Empreses Can Peixauet, 08923 Santa Coloma de Gramenet
934 665 224
infocue@grameimpuls.es
http://www.grameimpuls.es
Què ofereix

Grameimpuls, sovint conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs i, en ocacions, amb el de Badalona, organitza jornades (com la "Jornada d'Emprenedoria Social al Barcelonès Nord" o l'exposició "Memòria Cooperativa" a la Biblioteca de Singuerlín), seminaris (com el “Fes emprenedoria sostenible, fent economia social i cooperativa”) i itineraris formatius orientats a promoure l'emprenedoria en l'economia social (com el "RE-Impulsa’t").

Grameimpuls també dóna suport a les convocatòries de Presentació de Projectes d'Emprenedoria Social Cooperativa del Barcelonès Nord, que organitza el Grup Local del Barcelonès Nord de Coop57. Aquestes convocatòries tener per finalitat incentivar la creació de nous projectes d'economia social i solidària a Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs. Poden participar en la convocatòria equips de com a mínim dues persones, o entitats que desenvolupin la seva activitat al Barcelonès Nord, amb independència de la seva residència.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és ajudar a crear com més projectes d'economia social i solidària millor a les nostres ciutats, que siguin viables econòmicament i útils socialment. Tots els projectes que compleixin aquests dos requisits tindran dret a una tutorització personalitzada per avançar en el seu projecte empresarial i a la concessió d'un crèdit per part del Coop57 per iniciar l'activitat.

Com adreçar-s'hi

S'hi pot contactar via correu electrònic, a través de formulari del web o demanant visita al Centre d'Empreses Can Peixauet.

Activitat

Grameimpuls dóna suport a les persones emprenedores de la ciutat de Santa Coloma de Gramanet des de 1989. Al llarg d'aquests quasi 30 anys, més de 35.000 persones han gaudit dels serveis de Grameimpuls, en les activitats d'orientació laboral, formació ocupacional, borsa de treball i assessorament per a l'autocoupació; i gairebé 300 empreses han estat acollides als seus centres d'empreses.

En els darrers anys Grameimpuls ha començat a apostar per promoure a la ciutat una activitat econòmica basada en l'associació de persones en entitats de tipus democràtic i participatiu, amb uns interessos comuns, en la qual prevalen les aportacions personals de treball, voluntàries o laborals, sobre el capital: l'economia social.

Per una ciutat com Santa Coloma de Gramenet on el teixit productiu es basa fonamentalment en les persones, l'aposta per l'economia social té sentit en tant que tendeix a afavorir la creació de llocs de treball i diverses formes d’emprenedoria i d’ocupació que poden donar resposta a la inserció laboral de persones amb dificultats especials d'accés al mercat laboral.

A qui va adreçat

Persones emprenedores socials de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet i del Barcelonès Nord.

Entitats promotores:

Grameimpuls