neurones Recull de
recursos per a
L'EMPRENEDORIA
SOCIAL A CATALUNYA
logoGeneralitat

logo
Per a rebre assessorament i acompanyament Per obtenir suport
econòmic i finançament
Per ampliar coneixements Per generar sinergies Per compartir espai i equipaments Recerca i altres
Vols formar part del Recull de Recursos per a l'Emprenedoria Social a Catalunya?
GLOSSARI Emprenedoria social Economia social i solidària Innovació social Impacte social Base de la Piràmide Escalabilitat Capital risc social
   
Creas Inicia
 • Tipologia
  • Assessorament
  • Finançament
  • Formació
  • Espais
  • Intercanvi
 • Fase de la iniciativa emprenedora
  • Incubació d'idees
  • Creació
  • Creixement i expansió
María de Molina, 31, 28006 Madrid
976 301 702
info@creas.org.es
http://www.creas.org.es/creas-inicia/
Què ofereix

Creas Inicia és un fons de capital llavor que inverteix en projectes innovadors joves o noves branques de negoci que persegueixen la creació de valor social o mediambiental.

Creas Inicia dóna suport les iniciatives socials en les seves fases més incipients, amb l'objectiu de millorar les seves perspectives d'èxit, facilitant l'accés al capital privat en la posada en marxa i l'enlairament del model d'iniciativa.

Els socis inversors de Creas Inicia són donants que no busquen una rendibilitat pròpiament econòmica sinó social, obtenint una opció preferent per invertir en segones rondes d'expansió.

Com adreçar-s'hi

Es pot omplir un formulari web per sol·licitar una entrevista. També es pot escriure o trucar directament a l'equip de la Fundación Creas.

Activitat

El fons ofereix la possibilitat d'obtenir un crèdit participatiu o una entrada de capital d'entre 5.000 i 25.000 euros que incrementin la viabilitat del projecte. També ofereix processos d'acompanyament i assessorament per a canalitzar el creixement de les iniciatives i facilitar el seu èxit.

Les aportacions al fons atorguen als inversors socials una opció preferent per invertir en posteriors rondes de creixement i finançament dels projectes participats.

Creas Inicia es complementa amb Creas Desarrolla, un fons consolidat que inverteix des de 25.000 fins a 250.000 euros en projectes en fase d'expansió.

Creas Inicia té una dotació de 80.000 euros, que provenen de donacions a la pròpia Fundación Creas, que és qui realitza directament les inversions.

A qui va adreçat

La inversió es fa en projectes en fase llavor que creïn valor social i mediambiental (se'n fa una avaluació prèvia), a més de l'econòmic.

Entitats promotores:

Fundación Creas