neurones Recull de
recursos per a
L'EMPRENEDORIA
SOCIAL A CATALUNYA
logoGeneralitat

logo
Per a rebre assessorament i acompanyament Per obtenir suport
econòmic i finançament
Per ampliar coneixements Per generar sinergies Per compartir espai i equipaments Recerca i altres
Vols formar part del Recull de Recursos per a l'Emprenedoria Social a Catalunya?
GLOSSARI Emprenedoria social Economia social i solidària Innovació social Impacte social Base de la Piràmide Escalabilitat Capital risc social
   
Premi Emprèn socialment
 • Tipologia
  • Assessorament
  • Finançament
  • Formació
  • Espais
  • Intercanvi
 • Fase de la iniciativa emprenedora
  • Incubació d'idees
  • Creació
  • Creixement i expansió
Passeig de Sant Antoni, 100, 43003 Tarragona
977 249 488
msmith@dipta.cat
http://www.diputaciodetarragona.cat
Què ofereix

La Diputació de Tarragona distingeix i fomenta la creació i consolidació d'activitats empresarials exemplars del territori, en diferents àmbits d’emprenedoria: joves, dones, món rural, reptes social, empreses consolidades, reemprenedoria.

La finalitat és promoure la iniciativa emprenedora a les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, la difusió de la innovació i el reconeixement al valor afegit que aporten les persones que ho fan possible. Amb el concurs també es vol facilitar la creació de projectes innovadors que potenciïn la creació d'empreses al territori i el seu creixement amb solidesa.

La dotació global dels Premis Emprèn és de 35.000 euros, distribuïts en set categories de 5.000 euros cadascuna.

Com adreçar-s'hi

Presentant candidatura en el període de presentació i segons els formularis prevists en cada convocatòria.

Activitat

Promoguts des de l'àrea de Recursos Humans, Ocupació i Promoció Econòmica de la Diputació de Tarragona, els Premis Emprèn tenen el seu origen en els guardons Emprèn en Femení, creats el 2006 per reconèixer projectes empresarials liderats per dones.

El 2013, però, la convocatòria es va ampliar a més àmbits i participants, per tal d'intensificar l'ajut a l'emprenedoria, estimular l'aparició de noves iniciatives de negoci i generar ocupació de qualitat al territori. Malgrat la seva joventut, els Premis Emprèn ja han esdevingut un referent d'emprenedoria a les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

A qui va adreçat

Com a requisit específic al Premi “Emprèn socialment” demanen projectes amb models de negoci basats en valors col·lectius que persegueixen respondre als nous reptes socials o donar nous enfocaments a antics problemes.

Com a requisitis generals els premis tenen com a àmbit territorial els plans d'’empresa elaborats per activitats que tinguin seu social i s’hagin de desenvolupar a les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Es tindrà en compte l’adreça que figuri al pla d’empresa o a l’Impost d’Activitats Empresarials en el cas que en tinguin.

Entitats promotores:

Diputació de Tarragona