neurones Recull de
recursos per a
L'EMPRENEDORIA
SOCIAL A CATALUNYA
logoGeneralitat

logo
Per a rebre assessorament i acompanyament Per obtenir suport
econòmic i finançament
Per ampliar coneixements Per generar sinergies Per compartir espai i equipaments Recerca i altres
Vols formar part del Recull de Recursos per a l'Emprenedoria Social a Catalunya?
GLOSSARI Emprenedoria social Economia social i solidària Innovació social Impacte social Base de la Piràmide Escalabilitat Capital risc social
   
Fons de Capital Risc Energies Renovables
 • Tipologia
  • Assessorament
  • Finançament
  • Formació
  • Espais
  • Intercanvi
 • Fase de la iniciativa emprenedora
  • Incubació d'idees
  • Creació
  • Creixement i expansió
Gran Via Carles III, 98, 10a planta, 08028 Barcelona
934 443 071
green@greenalliance.es
http://www.greenalliance.es/
Què ofereix

El fons de capital risc Green Alliance té per objectiu crear vehicles estructurats que aglutinin diverses iniciatives de grandària mitjana-petita en l'àrea d'energies renovables i combustibles nets. Green Alliance ajuda a promotores independents europees que creïn tecnologia, sostenibilitat i ocupació. El seu equip facilita a les persones i organitzacions en les que inverteix les competències necessàries per al desenvolupament de projectes viables des del punt de vista tècnic, financer i mediambiental; així mateix afavoreix la incorporació de bones pràctiques tècniques i financeres, gràcies a l'activitat centralitzada de l'equip gestor del fons. Green Alliance assegura la màxima transparència de gestió, tant per a inversores com per a tots els agents implicats.

Com adreçar-s'hi

Cal posar-s'hi en contacte directament.

Activitat

Green Alliance és una societat gestora d'entitats de capital risc fundada l'any 2006, que busca l'equilibri entre l'obtenció del màxim benefici econòmic dels projectes en els que inverteix i els beneficis socials que se'n deriven per al desenvolupament sostenible. L'any 2007 incorpora la participació del Banc Europeu d'Inversions, reunint 120 M€ per a invertir en energies renovables. Un any després de la seva constitució la societat gestora ja comptava amb una cartera de 30 projectes que suposaven una inversió total de 1.000 M€. Actualment també està participada per l'Institut Català de Finances i, al seu torn participa a Fersa Energías Renovables, la primera empresa independent que cotitza a la borsa espanyola dedicada exclusivament al desenvolupament d'energies netes.

A qui va adreçat

Projectes d'energies renovables en fase de desenvolupament, majoritàriament producció d'electricitat a partir de parcs eòlics, plantes fotovoltaiques (sòl i sostre), plantes de biomassa i biogàs, no excloent-se inversions en plantes d'energia solar termoelèctriques així com la producció de biocombustibles (biodiesel i bioetanol).

Entitats promotores:

Green Alliance