neurones Recull de
recursos per a
L'EMPRENEDORIA
SOCIAL A CATALUNYA
logoGeneralitat

logo
Per a rebre assessorament i acompanyament Per obtenir suport
econòmic i finançament
Per ampliar coneixements Per generar sinergies Per compartir espai i equipaments Recerca i altres
Vols formar part del Recull de Recursos per a l'Emprenedoria Social a Catalunya?
GLOSSARI Emprenedoria social Economia social i solidària Innovació social Impacte social Base de la Piràmide Escalabilitat Capital risc social
   
Almogàvers Business Factory
 • Tipologia
  • Assessorament
  • Finançament
  • Formació
  • Espais
  • Intercanvi
 • Fase de la iniciativa emprenedora
  • Incubació d'idees
  • Creació
  • Creixement i expansió
Què ofereix

Almogàvers Business Factory (ABF) és una incubadora que ofereix un entorn innovador ubicat al Districte 22@ en col·laboració amb altres entitats que aglutinen innovació. És un espai per al desenvolupament de noves empreses de l'entorn d'aquestes entitats que gaudiran del seu suport i del de Barcelona Activa.

Com adreçar-s'hi

Les entitats col·laboradores de l'ABF són les encarregades de definir el perfil d''empreses que volen incubar, així com els requisits per a incubar-les. Així doncs per allotjar-se a l'ABF caldrà tenir algun tipus de vinculació amb alguna d''aquestes entitats i posar-se en contacte amb elles per a tramitar la sol·licitud. Les entitats que estan col·laborant en l'ABF són: la Universitat Pompeu Fabra (unitat d'innovació i parcs de recerca); l'e-Commerce Global Incubator (EGI), entitat privada que incuba nous projectes d'empreses relacionades amb el comerç on line; Appstylus, entitat privada que té per objectiu incubar nous projectes sorgits de les universitats per a desenvolupar i produir software per a xarxes socials i dispositius mòbils; Nauta Capital, entitat de capital risc que te interès en ubicar a les seves empreses participades més joves; la Fundación Inlea, que dóna suport a nous projectes empresarials a través del seu Programa Linktostart; la Fundación Banesto - YUZZ, que ofereix a joves emprenedors i emprenedores amb un projecte empresarial tecnològic, pre-incubació per a posar-lo en marxa; Bihoop, entitat que dóna suport a persones emprenedores vinculant-les amb inversors a través de la filosofia del crowdfunding; i Dinamon, entitat privada que dóna suport a la creació de noves empreses, especialment del sector d'Internet.

Activitat

Almogàvers Business Factory és una incubadora que ofereix tant serveis administratius i logístics d'alt nivell, com serveis d'alt valor afegit per al creixement de les joves empreses que s'allotgen a la incubadora. Aquests serveis són tant el suport actiu de l'entitat de referència com la possibilitat d'accedir als diferents programes d'estratègia i gestió empresarial que organitza Barcelona Activa: Elaboració del pla estratègic de creixement de l'empresa; formació empresarial en les diferents àrees de gestió d'empreses; suport en la recerca i accés a finançament; suport per accedir a la internacionalització; accions que afavoreixen la cooperació entre empreses; i altres programes i serveis que es van desenvolupant a mida que es detecten noves necessitats empresarials.

A qui va adreçat

Iniciatives emprenedores amb interès i necessitat de participar en una incubadora, vinculades a alguna de les entitats col·laboradores de l'ABF.

Entitats promotores:

Ajuntament de Barcelona - Barcelona Activa. Les entitats que hi estan col·laborant són: Universitat Pompeu Fabra (unitat d'innovació i parcs de recerca), e-Commerce Global Incubator (EGI), Appstylus, Nauta Capital, Fundación Inlea, Fundación Banesto - YUZZ, Bihoop, i Dinamon.