neurones Recull de
recursos per a
L'EMPRENEDORIA
SOCIAL A CATALUNYA
logoGeneralitat

logo
Per a rebre assessorament i acompanyament Per obtenir suport
econòmic i finançament
Per ampliar coneixements Per generar sinergies Per compartir espai i equipaments Recerca i altres
Vols formar part del Recull de Recursos per a l'Emprenedoria Social a Catalunya?
GLOSSARI Emprenedoria social Economia social i solidària Innovació social Impacte social Base de la Piràmide Escalabilitat Capital risc social
   
Impact HUB Barcelona
 • Tipologia
  • Assessorament
  • Finançament
  • Formació
  • Espais
  • Intercanvi
 • Fase de la iniciativa emprenedora
  • Incubació d'idees
  • Creació
  • Creixement i expansió
Plaça Reial, 18, 08002 Barcelona
935 951 509
barcelona@impacthub.net
http://barcelona.impacthub.net/
Què ofereix

D'acord amb la missió global de l'associació Impact Hub, Barcelona s'ha dotat d'un espai d'emprenedoria social a la singular Plaça Reial: 800 metres quadrats d'inspiració, intercanvi, connexió i co-creació; amb espais de treball flexibles, sales de reunió i formació, escenaris d'esdeveniments disruptius, on els hubbers tenen a la seva disposició un programa permanent d'activitats que els proporcionen el coneixement, els recursos i les bones pràctiques necessàries per impactar en la societat mentre creix la seva negoci.

Imact Hub Barcelona té un programa d'activitats puntuals, fonamentalment esdeveniments, xerrades i sessions de treball relacionades amb temes diversos d'interès per la comunitat emprenedora social: economia col·laborativa, marcs legals, eco-emprenedoria, tecnologia social, etc. així com tours d'innovació social per la ciutat. També ofereix un programa d'activitats permanents:

 • · L'Open Hub: Cada dilluns a les 6 de la tarda obre les seves portes per a qualsevol persona o entitat que vulgui venir a visitar l'espai, conèixer a l'equip d'allotjament i obtenir informació de primera mà sobre Impact Hub i els seus membres.
 • · Hub Talk: Cada mes es reuneix tota la comunitat d'Impact Hub Barcelona per tal d'escoltar i compartir històries emocionants i converses inspiradores durant un dia.
 • · Eco Lunch: Tots els dimarts, hi ha dinar conjunt per conèixer a un dels "hubbers" de l'espai.

Com adreçar-s'hi

A través de les diferents permanents que l'espai organitza, a través de formulari web o contactant-hi directament.

Activitat

Imact Hub Barcelona forma part d'una xarxa de més de 60 Impact Hubs en els 6 continents, des de San Francisco fins a Singapur, passant per Moscou, Johannesburg, Sao Paulo, Dubai, Nova York, Londres, Berlín, Milà, Zuric, Tel Aviv, Tòquio, Madrid, i, ara, també Barcelona. Aquesta gran xarxa permet generar i compartir centenars de projectes emprenedors amb impacte social arreu del món.

L'aplicació de tecnologies de la informació als processos de pau, l'impuls d'energies netes i el consum de proximitat, el suport a la creació d'ocupació juvenil i afavorir la integració social de col·lectius en risc d'exclusió i el foment pràctiques de turisme sostenible o de capacitació en les escoles són projectes que creixen amb el suport i l'experiència de 7.000 projectes emprenedors d'aquesta comunitat internacional.

En totes aquestes ciutats, marques i organitzacions de tota mena participen de l'ecosistema del Impact Hub aportant el seu saber fer i finançant centenars de projectes. La diversitat és un valor de la xarxa Hub, de manera que hi ha gran varietat de projectes, de diferents dimensions i en sectors de gran rendiment i potencial.

Impact Hub Barcelona s'ha envoltat d'una gran xarxa d'entitats col·laboradores, des del camp institutcional, financer, mediàtic i educatiu.

A qui va adreçat

Persones i projectes emprenedores socials, que es vulguin adherir a una comunitat internacional consolidada.

Entitats promotores:

Impact HUB Barcelona, amb la col·laboració de Coperfield, Mobile World Capital Barcelona i Barcelona Activa.