neurones Recull de
recursos per a
L'EMPRENEDORIA
SOCIAL A CATALUNYA
logoGeneralitat

logo
Per a rebre assessorament i acompanyament Per obtenir suport
econ˛mic i finanšament
Per ampliar coneixements Per generar sinergies Per compartir espai i equipaments Recerca i altres
Vols formar part del Recull de Recursos per a l'Emprenedoria Social a Catalunya?
GLOSSARI Emprenedoria social Economia social i solidÓria Innovaciˇ social Impacte social Base de la PirÓmide Escalabilitat Capital risc social
   
Hack For Good
 • Tipologia
  • Assessorament
  • Finanšament
  • Formaciˇ
  • Espais
  • Intercanvi
 • Fase de la iniciativa emprenedora
  • Incubaciˇ d'idees
  • Creaciˇ
  • Creixement i expansiˇ
QuŔ ofereix

La proposta d" HackForGood " Ús organitzar hackatons centrats en l'innovaciˇ social. El punt de partida Ús que la tecnologia pot ajudar a satisfer moltes necessitats socials.

Com adrešar-s'hi

Mitjanšant la pÓgina web.

Activitat

L'activitat consisteix en organitzar esdeveniments en diferents ciutats, en aquests hackatons es desenvoluparan noves idees , serveis o aplicacions que ajudin a resoldre problemes socials , satisfent necessitats existents , creant noves comunitats , desenvolupant col Ě laboracions entre institucions publiques , privades i tercer sector , etc . Tot el que contribueixi a crear un mˇn millor . Les lÝnies temÓtiques aobre els que es plantejen els reptes sˇn : Joves i atur discapacitat envelliment actiu Noves formes de participaciˇ en la innovaciˇ social encara estÓ obert a qualsevol tema relacionat amb la innovaciˇ social . Les aplicacions es podran desenvolupar individualment o per equips , valorant-se especialment la formaciˇ d'equips multi - disciplinars que incloguin tots els perfils necessaris per al desenvolupament de serveis i aplicacions, com ara , tŔcnics , dissenyadors , soci˛legs , psic˛legs , etc En l'avaluaciˇ dels resultats es consideraran factors com impacte , importÓncia del problema solucionat , creativitat , innovaciˇ , facilitat i baix cost de desplegament , adaptaciˇ a multi - dispositiu i l'ecosistema de dispositius m˛bils , ˙s de programari lliure , ˙s d'estÓndards oberts Segons les trobades i els partocinadors es concedeixen difertents premis en metÓlic o en especie.

A qui va adrešat

Hi ha diferetns formes de participaciˇ, bÚ Ús pot plantejar els reptes socials amb el que et trobes tu o la teva organitzaciˇ, bÚ participess directament. Hi ha un requeriment de perfil tecnol˛gic.

Recursos Relacionats

Gamechangers  

Entitats promotores:

Universitat PolitŔcnica de Catalunya, Universitat PolitŔcnica de Valencia,Red de Catedras de Telefˇnica,Universidad de Alcala, Universidad de Deusto, Universidad de Leon, Universidad de Extremadura, Universidad de Valladolid, Universitat Pompeu Fabra, Universidad de las Palmas de Gran Canaria.