neurones Recull de
recursos per a
L'EMPRENEDORIA
SOCIAL A CATALUNYA
logoGeneralitat

logo
Per a rebre assessorament i acompanyament Per obtenir suport
econòmic i finançament
Per ampliar coneixements Per generar sinergies Per compartir espai i equipaments Recerca i altres
Vols formar part del Recull de Recursos per a l'Emprenedoria Social a Catalunya?
GLOSSARI Emprenedoria social Economia social i solidària Innovació social Impacte social Base de la Piràmide Escalabilitat Capital risc social
   
Formació en emprenedoria social cooperativa
 • Tipologia
  • Assessorament
  • Finançament
  • Formació
  • Espais
  • Intercanvi
 • Fase de la iniciativa emprenedora
  • Incubació d'idees
  • Creació
  • Creixement i expansió
Casp 43, Baixos, 08010 Barcelona
934 103 777
labcoop@grupecos.coop
http://labcoop.coop/
Què ofereix

Des de Labcoop es desenvolupen activitats formatives amb diferetns formats que s'estructuren bàsicament en dos àmbits:

Un àmbit d'aprenentatge compartit fet per persones emprenedores socials cooperatives per a persones amb motivacions similars i projectes emprenedors en marxa, a través de:

 • · Curs d'Emprenedoria Social Cooperativa, que té com a objectiu, compartir eines, coneixements i experiències pràctiques d’emprenedoria social cooperativa, generar dinàmiques col·laboratives i aprendre a posar en marxa un projecte emprenedor social cooperatiu. Una formació estructurada en set mòduls i una trobada amb projectes emprenedors en marxa, que aborda tres aspectes fonamentals: la dimensió econòmica, la dimensió relacional i la dimensió formal dels projectes.
 • · Estiuet, que ofereix eines pràtiques per als projectes emprenedors en l'àmbit del: crowdfunding, comunicació digital, les finances ètiques, la creativitat, etc.

Un segon d'àmbit d'intercooperació i generació de coneixement amb propostes com les Cadires Cooperatives (espai relacional i d'intercanvi on conèixer altres iniciatives i generar sinergies) o Esmorzars Cooperatius (que possibilita el coneixement d'altres experiècies i inciatives d'emprenedoria social cooperativa).

Com adreçar-s'hi

A través del web, correu electrònic o telèfon.

Activitat

LabCoop ofereix formació en emprenedoria social cooperativa des de l'inici de la seva activitat el 2012, amb la voluntat de posar èmfasi en la dimensió necessàriament col·lectiva de l'emprenedoria social.

En aquest sentit també impulsa una forma d'entendre les iniciatives d'innovació social, que defineixen com aquelles que desenvolupen activitats transformadores de la realitat social, econòmica, política, cultural o ambiental. Per això promou la innovació com a actitud, una manera de fer les coses, i no un fi o un objectiu en si mateixa; la innovació és l’eina, actitud o recurs que permet la creativitat necessària per a desenvolupar l'emprenedoria social.

Labcoop dona una resposta integral a l'emprenedoria social cooperativa a través del desenvolupament de tres serveis complementaris com són d'acompanyament i el co-treball.

A qui va adreçat

Tota persona, col·lectiu, projecte o entitat que tingui una iniciativa d'emprendedoria col·lectiva.

Entitats promotores:

LabCoop