neurones Recull de
recursos per a
L'EMPRENEDORIA
SOCIAL A CATALUNYA
logoGeneralitat

logo
Per a rebre assessorament i acompanyament Per obtenir suport
econòmic i finançament
Per ampliar coneixements Per generar sinergies Per compartir espai i equipaments Recerca i altres
Vols formar part del Recull de Recursos per a l'Emprenedoria Social a Catalunya?
GLOSSARI Emprenedoria social Economia social i solidària Innovació social Impacte social Base de la Piràmide Escalabilitat Capital risc social
   
Doing Good, Doing Well
 • Tipologia
  • Assessorament
  • Finançament
  • Formació
  • Espais
  • Intercanvi
 • Fase de la iniciativa emprenedora
  • Incubació d'idees
  • Creació
  • Creixement i expansió
Avinguda Pearson, 21, 08034 Barcelona
932 534 200
dgdw@iese.net
http://blog.iese.edu/dgdw/
Què ofereix

És un esdeveniment que aplega conferències i taules rodones sobre les principals oportunitats i desafiaments que afronten les empreses i organitzacions socialment responsables.

La conferència, organitzada pel Club d'Empreses Responsables de l'IESE (una filial de Net Impact), atrau a professionals i estudiants d'arreu del món.

Doing Good, Doing Well pretén ser un desafiament per a les persones que hi participen, tot facilitant espais per a que desenvolupin estratègies i models de negoci innovadors, així com fomentant les relacions entre professionals de la responsabilitat social i estudiants de postgrau.

Com adreçar-s'hi

Cal inscriure's a través del seu web.

Activitat

Aquesta conferència s'organitza des de l'any 2004 i per ella han passat conferenciants com Mark Albion, Muhammad Yunus, Mark Goyder, Daniel Garcia Guelbenzu o Pamela Hartigan. Hi han participat al llarg d'aquest temps més de 4.000 assistents i 600 conferenciants, representant més de 100 grans corporacions, bancs, caixes, organitzacions no governamentals, institucions especialitzades en emprenedoria social i escoles de negocis de tot el món.

La conferència es celebra a Barcelona durant el primer trimestre de cada any (mes de febrer)

A qui va adreçat

Aquest esdeveniment, organitzat per estudiants de l'IESE, està pensat per a professionals de la responsabilitat social corporativa, així com membres d'organitzacions empresarials i socials d'abast internacional. La conferència també està especialment oberta a estudiants que vulguin apropar-se al món de la responsabilitat social corporativa i entrar en contacte amb les organitzacions participants.

Entitats promotores:

IESE Business School - Universidad de Navarra