neurones Recull de
recursos per a
L'EMPRENEDORIA
SOCIAL A CATALUNYA
logoGeneralitat

logo
Per a rebre assessorament i acompanyament Per obtenir suport
econòmic i finançament
Per ampliar coneixements Per generar sinergies Per compartir espai i equipaments Recerca i altres
Vols formar part del Recull de Recursos per a l'Emprenedoria Social a Catalunya?
GLOSSARI Emprenedoria social Economia social i solidària Innovació social Impacte social Base de la Piràmide Escalabilitat Capital risc social
   
Plataforma Interès Social: Feina i Compra Responsables
 • Tipologia
  • Assessorament
  • Finançament
  • Formació
  • Espais
  • Intercanvi
 • Fase de la iniciativa emprenedora
  • Incubació d'idees
  • Creació
  • Creixement i expansió
Provença 332, Entresòl, 08037 Barcelona
934 814 418
info@interesocial.com
http://www.interesocial.com
Què ofereix

Interès Social és una iniciativa sorgida de l'Asociación Promocional de Empleo y Desarrollo, que ha generat un espai accessible per a tots aquells grups d'interès que volen contribuir a la millora de la qualitat de vida de persones en risc d'exclusió.

Per a què sigui possible, donen suport a la promoció dels productes i serveis d'empreses socials, organitzacions que fomenten la integració social dels col·lectius més desfavorits mitjançant la seva incorporació al món laboral. Els particulars i les empreses que els hi compren exerceixen activament la responsabilitat social perquè fan possible que la seva tasca tiri endavant.

Paral·lelament, a través de la borsa de treball i la publicació dels serveis d'ocupació i formació que ofereixen institucions públiques i privades que promouen la inserció laboral, pretenen facilitar, d'una banda, la cerca de candidats amb dificultats d'accés al món laboral a empreses responsables i, d'una altra banda, la inserció laboral d'aquests demandants.

Les empreses responsables i les entitats públiques i privades podran fer difusió, a més a més, de les accions que duen a terme en benefici del desenvolupament social. Aquestes bones pràctiques poden ser una font d´inspiració per a altres organitzacions que desitgin seguir els seus passos.

Com adreçar-s'hi

Mitjançant la pàgina web.

Activitat

La Platafoma Interès Social compta amb els següents directoris amb més de 1.700 entitats:

· Directori d'empreses socials: Centres especials de treball i empreses d'inserció que, a través de l'Economia Social, contribueixen a la inserció laboral i social de discapacitats i col•lectius en risc d'exclusió social.
· Directori de fundacions, associacions, ONGs i institucions públiques i privades que contribueixen a la creació de llocs de treball i a la inserció laboral i social.
· Directori d'empreses que exerceixen la responsabilitat social en els àmbits d'acció social, compra social i inserció laboral.

Disposa també d'una borsa de treball, on es recullen demandes de feina dels candidats més preparats inscrits en les nostres borses de treball col•laboradores, publicades i gestionades per entitats socials que tutelen els seus usuaris i promouen la seva inserció laboral i social.

I per útlim té un apartat de bones pràctiques que conté projectes i notícies sobre responsabilitat social d'empreses i entitats compromeses amb l'acció social, la compra social i la inserció laboral.

A qui va adreçat

Al public en general interessat en l'economia social i en concret que vulgui realitzar un consum responsable, cercar una oferta d'ocupació o genrar una demanada així com informació en general del sector.

Entitats promotores:

Asociación Promocional Empleo y Desarrollo