neurones Recull de
recursos per a
L'EMPRENEDORIA
SOCIAL A CATALUNYA
logoGeneralitat

logo
Per a rebre assessorament i acompanyament Per obtenir suport
econòmic i finançament
Per ampliar coneixements Per generar sinergies Per compartir espai i equipaments Recerca i altres
Vols formar part del Recull de Recursos per a l'Emprenedoria Social a Catalunya?
GLOSSARI Emprenedoria social Economia social i solidària Innovació social Impacte social Base de la Piràmide Escalabilitat Capital risc social
   
FESC - Fira d'Economia Social i Solidària
 • Tipologia
  • Assessorament
  • Finançament
  • Formació
  • Espais
  • Intercanvi
 • Fase de la iniciativa emprenedora
  • Incubació d'idees
  • Creació
  • Creixement i expansió
Bailèn, 5, 08010 Barcelona
info@firaesc.org
http://www.firaesc.org/
Què ofereix

La Fira d'Economia Social i Solidària és un instrument per a visibilitzar les pràctiques transformadores de l'economia que, des de l'economia social i solidària i des de la seva varietat, estan arrelades des de fa temps a Catalunya.

La Fira és un aparador de tot un seguit d'alternatives i propostes per començar a deixar enrere una economia dominant que no és capaç de satisfer les necessitats bàsiques de la població ni de redistribuir els recursos de manera racional. La mostra d’empreses d'economia social i solidaria s'estructura en eixos temàtics que són necessitats vitals per a demostrar que totes elles poden ser cobertes des d’un altre model econòmic: habitar, vestir-nos, alimentar-nos, reculturitzar-nos, educar-nos, comunicar-nos, cuidar-nos, divertir-nos, finançar-nos èticament i serveis a empreses.

Com adreçar-s'hi

Cal fer inscripció per a participar a la Fira FESC a travès de la seva web www.firaesc.org

o dirigint-se a la seva entitat promotora, la Xarxa d'Economia Social i Solidaria

Activitat

La Fira FESC es celebra anualment. el darrer cap de setmana del mes d'octubre.

La primera edició es va celebrar l'any 2012. A la fira pots trobar a més de la mostra de més d'un centenar d'inciatives de'econmia slidaria espais de debat i reflexió, tallers, espais d'intetrcanvi i intercooperació, espai de documentals, espai infantil, oci i lleure, bar i concerts,

A qui va adreçat

La possibilitat d'exposar a la Fira FESC està determinada per a oganitzacions, entitats i empreses de l'economia social i solidària.

Com a criteris per a poder exposar, l’organització valora factors com que l’entitat sigui sòcia de la XES, estigui adherida a la Carta de Principis de l’Economia Solidària i hagi realitzat el Balanç Social, o si no, al qüestionari de Coop57. També que sigui part activa en entitats com Coop57, FETS, CONFAVC, Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, entre d’altres.

La Fira FESC és oberta als visitants

Entitats promotores:

Associació Xarxa d’Economia Solidària.