neurones Recull de
recursos per a
L'EMPRENEDORIA
SOCIAL A CATALUNYA
logoGeneralitat

logo
Per a rebre assessorament i acompanyament Per obtenir suport
econòmic i finançament
Per ampliar coneixements Per generar sinergies Per compartir espai i equipaments Recerca i altres
Vols formar part del Recull de Recursos per a l'Emprenedoria Social a Catalunya?
GLOSSARI Emprenedoria social Economia social i solidària Innovació social Impacte social Base de la Piràmide Escalabilitat Capital risc social
   
Fòrum d'economia social i el tercer sector
 • Tipologia
  • Assessorament
  • Finançament
  • Formació
  • Espais
  • Intercanvi
 • Fase de la iniciativa emprenedora
  • Incubació d'idees
  • Creació
  • Creixement i expansió
Avinguda Diagonal, 690, 08034 Barcelona
934 024 300
http://www.ub.edu/economiaempresa
Què ofereix

El Fòrum d'economia social i el tercer sector, que des de l’any 2011 porta desenvolupades 4 edicions, te com objectiu que els i les estudiants de la UB contactin amb les entitats assistents, totes integrades en l’anomenada economia social, per conèixer les activitats econòmiques i socials que duen a terme.

Amb la participació d'entitats tan diverses com Creu Roja a Barcelona, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya, Federació Catalana de Voluntariat Social, Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, Fundació Formació i Treball - Roba Amiga, Món-3, Nova Innovació Social, Plataforma Educativa, SomJoves o Triodos Bank, l'alumnat té la possibilitat de conèixer de primera mà com funcionen aquestes entitats, quins perfils professionals necessiten i com adreçar-s'hi.

Amb la col·laboració del SAE-UB (Servei d'Atenció a l'Estudiant de la Universitat de Barcelona) i el SOUB (Servei d’Ocupació de la Universitat de Barcelona), l’alumnat també ha rebut assessorament per elaborar el seu currículum, alhora d'orientar-lo cap a aquestes entitats.

Com adreçar-s'hi

Cal contactar amb l'equip de la Facultat per tal d'inscriure's, tant com a assistent, com com a entitat expositora.

Activitat

En l’actual context de crisi econòmica, des de 2011 la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona aposta per apropar les entitats d’economia social i tercer sector social, i els seus valors, al col·lactiu d'estudiants. La participació de les cooperatives, les associacions o les fundacions, entre d’altres, en l’entramat econòmic i social les fa atractives per a la inserció laboral de l'alumnat UB. Així mateix, la col·laboració de la Facultat amb aquest sector és cada vegada més important a causa de les pràctiques externes que hi fan els estudiants.

Aquí trobareu més informació sobre la IV Edició.

A qui va adreçat

Estudiants de la Universitat de Barcelona i entitats d'economia social que es vulguin apropar a la comunitat universitària.

Entitats promotores:

Universitat de Barcelona